Onneksi on netti!

Faktojen ja yksityiskohtien tarkastaminen on nykyään helppoa verrattuna aikaan-ennen-nettiä (kuka muistaa!). Ennen kaikki on pitänyt tarkistaa asiantuntijoilta, on pitänyt tuntea joku tai ainakin joku joka tuntee jonkun. Tai sitten on pitänyt vain itse pähkäillä, miten asianlaita on, laittaa silmät kiinni ja toivoa, että osui oikeaan.

Tämä tuli mieleeni, kun vahingossa surffailin vankeinhoitolaitoksen sivuille ja sain huomata, että siellähän se on, kaikki tieto oikein omiksi välilehdikseen kirjattuna siitä, miten vankilavierailut tapahtuvat. Olin omasta päästäni keksinyt jotain aivan pieleen. Jotain olin sentään arvannut oikeinkin. Surffailun tuloksena luvassa on muutoksia kässäriin (eikö ne ikinä lopu?) ja into siitä, että tällä kertaa ainakin faktat on sitten oikein. Silloinhan itse tarinakin on melkein totta tai ainakin mahdollinen. ;)

Periaatteessa siis kaikki tekosyyt kirjoittamisen vaikeudesta ovat höpöhöpöä. Sole kun istua persiilleen ja kirjoittaa. Faktat löytyy helposti toiselta sivulta.