Tajusin juuri, että vuosi sitten lähetin Min Bokini kustantajalle, eikä vastausta ole kuulunut. Piti ihan tarkistaa täältä blogista (onneksi on tämä lokikirja), ja kyllä, yhdelle olen tekstini lähettänyt vuosi sitten joulukuussa. En edes muista, kuka tuo onnellinen kustantaja oli. Nyt ei voi kuin ihmetellä, miksei sieltä kuulu mitään, onko kässärini kadonnut, ovatko he unohtaneet vastata, vai mikä v***u tässä maksaa. :)

Samalla mietin, pitäisikö vielä tarkistella, josko vastaus sittenkin olisi tullut ja olen vain unohtanut sen. Vuosi on kuitenkin pitkä aika. Kyllähän sitä unohtaa, helpostikin, monia asioita. Siihen asti, kunnes keksin, mistä voisin mokoman tiedon tarkistaa, elän maailmassa, jossa vielä vuoden päästä en ole saanut vastausta tarjoukseeni. Voihan se olla, että kustantajan puolesta sellaista maailmaa ei ole, mutta hei! Minähän olen muutenkin kirjoittaja ja vietän puolet päivistäni omissa mielikuvitusmaailmoissani.

PS: Olen kirjoittanut blogimerkinnän Min Bokin lähettämisestä här: http://tittapo.vuodatus.net/muokkaa/artikkeli/5662e92b8464da19788b8f3c Ihan itse kirjoittamani muistiinpanon mukaan mietin myös kässärin lähettämistä muille kustantajille, ja kuten arvata saattaa, tuo ajatus ei ole tainnut toteutua. Pitäisiköhän alkaa tuumasta toimeen ihan tässä pikkuhiljaa... Njääh. Ei kai tässä kiirettä ole. :D